Sep 2, 2013



전문 패밀리 레스토랑 뺨치는 포크립(등갈비). 슬로우 쿠커와 시중에 판매하는 허니갈릭 소스 한병만 있으면 땡입니다. 양도 푸짐하고 맛도 좋은 허니갈릭 포크립(등갈비) 만들기! 너무 간단해서 올리기도 민망하지만, 참고 해 주세요.

Did you know that you can make honey garlic pork rib at home better than any other kind of family restaurant? Amazingly it is easy too! Here I share my tip with you.

준비 : 포크립(등갈비) 1kg, 허니갈릭 소스 1병

Preparation : Pork Rib 1Kg, Honey Garlic Sauce(Store bought) 1 bottle


1. 포크립을 슬로우 쿠커에 넣어 주세요.
(저는 핏물 안빼고 그냥 합니다. 그래도 맛있어요)

1. Place pork rib in your crock pot

2. 포크립 위에 허니갈릭 소스를 부어 주세요.

2. Pour honey garlic sauce on pork rib

3. 로우로 8시간 이상 두세요.

3. Put it as low for 8 hours

* 팁 : 출근하시기 전에 립과 소스를 때려 넣고 가시면, 퇴근 하셔서 패밀리 레스토랑 부럽지 않은 허니갈릭 포크립을 즐기실 수 있습니다.

* Tip : If you start it before you go to work, then you can have really nice honey garlic sauced pork rib when you come back home!



   가끔 이렇게 소스가 물처럼 될때가 있습니다. 허니갈릭 소스는 끈적 끈적해야 제맛인데 말이죠. 그럴때는 당황하지 마세요. 슬로우쿠커는 음식물을 은근히 익혀 주는데는 정말 좋지만,  졸이는 용도는 아니기 때문에 소스가 물처럼 나올 수도 있습니다.

8 hours later, you will find pork rib with water-ly sauce but don't worry here's what you gotta do.

Transfer your ribs and sauce to big pan or pot then boil it until sauce gets sticky. usually it takes ten mins for me.



저희도 가끔 이렇게 될때에는, 소스와 포크립을 드시기 직전에 후라이팬에 넣고 소스가 걸죽해 질때까지 졸여줍니다. 저희는 약 10분정도 걸렸네요. 



위에 사진과 아랫사진 소스의 점도를 느끼실 수 있나요?ㅎ
암튼 후회 안하십니다. 꼭 해보세요. 슬로우쿠커 허니갈릭 포크립!
우리 두돌지난 공주님도 너무 좋아 합니다. ^^

This is so much easier than any kind of recipe and it is worth to try!
Our two year old daughter loves that too!
Enjoy your ribs!!


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